Edhe vitin e ardhshëm Ndërmarrja Publike “Parqet Nacionale të Malit të Zi” do të menaxhojë Kriporen, njoftohet nga ky institucion.

Aneksin e Kontratës për qiramarrje e kanë nënshkruar drejtori i NP “Parqet Nacionale të Malit të Zi” dhe administruesi i falimentit në Kripore Zharko Ostojiq.

“Parqet Nacionale” menaxhojnë ndërmarrjen më të vjetër në Ulqin nga gushti i vitit 2015.

Flash Lajme

Më të lexuarat