Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të hënën, me 11 nëntor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: objektet nga autokampi „Tomi“ në drejtim të plazhit „Majami“,

– në periudhën prej 08 deri në 13: Lisën Bore,

– në periudhën prej orës 11 deri në 13:30: Gjerana, Plazhi i Madh, hotelet (Otrant dhe Holiday Villages Monenegro), qendra e Shtojit, Shtoji i Epërm, Ada e Bunës, si dhe tërë zona e Anës së Malit dhe Ostrosit.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All