Tinejxherët në Ulqin nuk janë shumë të interesuar për mediat e tjera përveç atyre në internet, tregoi hulumtimi të cilin e bëri OJQ „Ul info“.

Ato më së shpeshti ndjekin portalet, ndërsa në vendin e dytë për nga popullariteti është Youtube, e pastaj televizioni dhe radio online.

Të rinjtë diç më pak ndjekin programet argëtuese dhe informative në TV, ndërsa më së paku vëmendje i kushtojnë mediave të shkruara (gazetave dhe revistave).

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All