Në Ulqin këto ditë gratë e vyeshme dhe bujare po kryejnë punë me vlerë.

Kështu, për shembull, Zehra Smajlloviq qepi 1500 maska, ku vetëm dje janë ndarë pothuajse gjysma e tyre të punësuarve në Shtëpinë e Shëndetit, Shërbimin e Ndihmës së Shpejtë, punëtorëve në Veprimtaritë Komunale, zjarrfikësve, policëve komunal.

Njëkohësisht, Mira Boroviq nga kompania Fishworld Boroviq dhuroi 100 maska Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin.

Flash Lajme

Më të lexuarat