Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes njoftuan se gjatë muajit të kaluar vazhduan investimet.

Siç theksohet, në zonën e komunës së Ulqinit janë kryer punimet në linjën e tensionit të mesëm dhe të ulët.

Shtohet se për nga ana financiare më të komplikuar ishin projektet e dertimit të tri linjave nëntoksore në Plazhin e Madh (668 mijë euro).

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All