E ashtuquajtura shkalla e incidencës kumulative në Ulqin e tejkaloi shifrën prej 800 në 100.000 banorë kështu që nga e hëna në këtë komunë do të hyjnë në fuqi masat e reja.

Sipas rregullave të Trupit Nacional Koordinues, në 14 ditët e ardhshme do të ndalohet puna e kafeneve dhe restoranteve, përveç për mysafirët e hoteleve, si dhe grumbullimi në objektet e banimit të personave që nuk janë anëtarë të familjes (amvisërisë).

Po ashtu, shkollat do të kalojnë në regjimin e të mësuarit online.

Flash Lajme

Më të lexuarat