Sa here kemi komentuar “problemet”e çifteve moderne me karaktere te ndryshëm? Ngjarje plot intriga dhe mosmarrëveshje që në fakt rëndom ndodhin në provincat e mbarë Ballkanit, por këtë herë janë të ngjyrosura me dialektin dhe karakterin kulturor të zonës.

I sjellim për ju me një humor që thumbon dhe që, mbi të gjitha, pasqyron realitetin e përditshmes sonë.

Mos e humbisni prodhimin e fundit “Pse më do(n)?”, që do të shfaqet për herë të parë me datë 30.04.2019 në ora 20:30.

Hyrja: 1.50€

Flash Lajme

Më të lexuarat