Të nderuar besimtarë!

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit,muajit me vlerë dhe rëndësi të veçantë ju uroj agjërim të lehtë dhe të pranueshëm!

Le të shërbejë ky Muaj që të lëmë mënjanë ndasitë dhe të forcojmë zërin e ndërgjegjes sonë duke iu gjendur më afër njëri-tjetrit me respekt e dashuri,

T’i shtojmë adhurimet tona, t’i shtojmë veprat e mira, të jemi më solidar e human, më social, më tolerant e mirëkuptues se gjatë muajve të tjerë.

Flash Lajme

Më të lexuarat