Filiali në Ulqin u shpërblye si filiali më i mirë në rrjetin e filialeve të Erste Bankës  per vitin 2018, nga ana e institucionit financiar Montenegro Transfers.

Shpërblimin dhe mirënjohjen per ketë, drejtorit të Erste Bankës në Ulqin Fahret Mavriq, ia dorzoi Biljana Djokoviq, drejtoresha ekzekutive e Montenegro Transfers.

„Erste banka nga viti në vit tregon një trend rritjeje të transaksioneve përmes WU, duke rritur kështu edhe numrin e klientëve, si dhe kualitetin e shërbimeve, gjë qe e karakterizon ketë bank“, tha Djokoviq.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All