Kosova

Partia Demokratike e Kosovës në mbledhjet virtuale të mbajtura mes aktivistëve të saj në diasporë dhe Departamentit të Diasporës në PDK, formoi shtabet zgjedhore në Itali, Francë dhe Suedi.

Koordinator i shtabit të PDK-së në Itali u zgjodh Patriot Krasniqi, koordinatorë për degën në Francë u caktuan Shpëtim Kiçina, Blerim Osmani, Sinan Xhema dhe Isak Shabani, ndërsa në Suedi Këshillin Themeltar të degës së PDK-së do ta udhëheqë Gani Abazi, kurse shtabin zgjedhor Ferat Meha.

Flash Lajme

Më të lexuarat