Kosova

Intervenimi është kryer në Klinikën e Radiologjisë

Intervenimi është kryer në Klinikën e Radiologjisë

Mbrëmë, një 21 vjeçari, në fazën e hershme të humbjes së aftësisë së të folurit, të lëvizshmërisë së dorës dhe këmbës së djathtë, i është kryer trombektomia mekanike (heqja e gjakut të ngjizur në arterien e trurit në mënyrë mekanike), rasti i dytë në Kosovë.

Hamëz Rama
Pandemia me COVID-19 e ka gjetur botën totalisht të pa pregaditur e cila do të na sprovoj të gjithve, ndërsa marketerët për një kohë të gjatë duhet të mendojnë të ndërtojnë një strategji të marketingut për produktet e tyre, duke ndërmarrë masat e nevojshme për të mbrojtur stafin dhe duke respektuar vlerat e tyre.

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, sot ka marrë vendim përmes të cilit ua ndalon të gjithë zyrtarëve të kësaj ministrie të marrin pjesë në përgatitjen e aplikacioneve, apo pjesëve të aplikacioneve, për bujqit që aplikojnë për grante dhe subvencione nga kjo ministri për vitin 2020.

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Me qëllim të ndalimit të konfliktit të interesit dhe keqpërdorimeve

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, sot ka marrë vendim përmes të cilit ua ndalon të gjithë zyrtarëve të kësaj ministrie të marrin pjesë në përgatitjen e aplikacioneve, apo pjesëve të aplikacioneve, për bujqit që aplikojnë për grante dhe subvencione nga kjo ministri për vitin 2020.

Flash Lajme

Më të lexuarat