Kosova

Qytetarët i përmbahen vendimit qeveritar

Qytetarët i përmbahen vendimit qeveritar

Të gjitha parqet në të gjitha qytetet e Kosovës janë shpallur të mbyllura që nga data 20 mars. Ky vendim është nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, si një masë parandaluese ndaj përhapjes së koronavirusit.

Mësimi online zgjerohet duke mbuluar shumicën e lëndëve mësimore për klasat 1-9

Mësimi online zgjerohet duke mbuluar shumicën e lëndëve mësimore për klasat 1-9

Menjëherë pas ndërprerjes së procesit mësimor (më 12.03.2020) si pasojë e pandemisë COVID-19, MAShTI ka filluar realizimin e programit për mësimin në distancë.

Flash Lajme

Më të lexuarat