Kosova

Partia Demokratike e Kosovës në mbledhjet virtuale të mbajtura mes aktivistëve të saj në diasporë dhe Departamentit të Diasporës në PDK, formoi shtabet zgjedhore në Itali, Francë dhe Suedi.

Koordinator i shtabit të PDK-së në Itali u zgjodh Patriot Krasniqi, koordinatorë për degën në Francë u caktuan Shpëtim Kiçina, Blerim Osmani, Sinan Xhema dhe Isak Shabani, ndërsa në Suedi Këshillin Themeltar të degës së PDK-së do ta udhëheqë Gani Abazi, kurse shtabin zgjedhor Ferat Meha.

Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj së bashku me nënkryetarin e PDK-së dhe kandidatin për deputet, Bedri Hamza kanë prezantuar sot programin e Partisë Demokratike të Kosovës për Rimëkëmbje ekonomike në garën zgjedhore të 14 shkurtit.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All