Kosova

Në një intervistë për FaktePlus ish- drejtori i Klinikës Infektive, Hamdi Ramadani ka thënë se Kosova ka infektologë të mjaftueshëm dhe të përgatitur për të përballur me situatën e tashme.Ramadani tutje shtoi se Kosova tani ka fazën e ngritjes së kësaj pandemie, por që pritet të përfundoj brenda dy jave.

Flash Lajme

Më të lexuarat