Kosova

Emërohet për një mandat pesëvjeçar

Loading...

Emërohet për një mandat pesëvjeçar

Vlora Hyseni është emëruar të mërkurën zëvendësdrejtore e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI).

Ajo është emëruar për një mandat pesëvjeçar nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Lansohet fushata që synon t’i sensibilizojë qytetarët për vendosjen e rripit të sigurisë

Me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë, Këshilli për Sigurinë e Komunikacionit Rrugor, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë lansuar fushatën vetëdijesuese “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”, aktivitet i cili do të zgjasë gjatë gjithë muajit mars.

Flash Lajme

Më të lexuarat