Kosova

Emërohet për një mandat pesëvjeçar

Loading...

Emërohet për një mandat pesëvjeçar

Vlora Hyseni është emëruar të mërkurën zëvendësdrejtore e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI).

Ajo është emëruar për një mandat pesëvjeçar nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Flash Lajme

Më të lexuarat