Kosova

Meshkujt janë më romantikë sesa femrat

Munden edhe të harrojnë kur e keni ditëlindjen, si dhe dhuratën për përvjetor ta blejnë në momentin e fundit, por pjesëtarët e gjinisë më të fortë janë më romantikë sesa femrat.

Kriminelii serb Milorad Ulemek Legija, kishte rrethuar shtëpinë e Adem Jasharit më 5 mars 1998.

Bazuar në të dhënat nga nota zyrtare e Departamentit të Sigurisë Shtetërore bërë dy muaj pas përleshjeve, një dokument i cili është poblikuar në mediat serbe tregon se si ishte zhvilluar operacioni në Prekaz.Para se të vije agimi i 5 marsit, pjesëtarët e UÇK-së, sulmuan një patrullë policore në fshatin Laushë.

Flash Lajme

Më të lexuarat