Publikohen pamje të aksidentit në Zvicër ku vdiq kosovari

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Zvicër, pasi një shtetas i Kosovës, 46 vjeçar, me banim në Kantonin St.

Gallen, ka humbur jetën në një aksident trafiku.

Rasti ka ndodhur në rrugën Tigelbergstrasse, në një fshat Berneck.

Shkaku i aksidentit ende nuk dihet, por sipas pistës së parë vetura ka qenë me shpejtësi më të madhe, pasi ka depërtuar përtej rrethojave, duke u rrokullisur disa herët në atë pjesë.

Ambulanca, kishte arritur me kohë, por mjeku i emergjencës, ka konstatuar se i aksidentuari ka gjetur vdekjen menjëherë.

Ndërkaq hetimet e detajuar do të vazhdojnë tutje, pasi terreni nuk është i përshtatshëm dhe sipas autoriteteve policore kjo do të marrë kohë deri në ekzaminimin përfundimtar të rastit.

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhura

Flash Lajme

Më të lexuarat