Kamenica kërkon kujdes të shtuar nga qytetarët

Komuna e Kamenicës ka apeluar tek të gjithë qytetarët e saj që të kenë kujdes të shtuar gjatë muajve të verës në mënyrë që mos të shkaktojnë zjarre në fusha.

Në Apelin e Komunës së Kamenicës për kujdes të shtuar thuhet se Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim bënë apel për kujdes të shtuar, të mos shkaktojmë zjarre në fusha, çoftë nga hedhja e cigareve apo nga djegia e hamulloreve të barit të thatë./rajonipress/

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhuraBallinë

Flash Lajme

Më të lexuarat