Në drejtim të Shqipërisë janë dyndur me mijëra vizitorë nga Kosova, duke përbërë rreth 30.34% të numrit të vizitorëve për 6 muajt e parë të vitit dhe 55% të numrit të përgjithshëm për muajin qershor. Ndërkohë që nikoqirët shqiptarë të Shqipërisë [...]" />

Flash Lajme

Më të lexuarat