Ai me këtë rast tha se Dreshaj u bë zëri i rugovasve në mbrojtje të së drejtës në tokën e tyre dhe kufirit të Kosovës.

“Ky nderim është zotim se amaneti i bacës Zeqë do të jetësohet.

Ne kemi arritur që ta mbrojmë tokën tonë me të drejtën e korrigjimit të sektorëve në drejtim të Kullës e Çakorrit dhe me kryeministrin e Malit të Zi, jemi dakorduar që komisionet ndërshtetërore të fillojnë punën në afat optimal. Këtë ia kemi borxh Kosovës, burrave si Zeqir Dreshaj dhe rugovasve”, shkruan Haradinaj në Facebook.


Loading...


2002-2019

Flash Lajme

Më të lexuarat