Ai me këtë rast ka thënë se ekonomia e Kosovës rritet vetëm nëpërmjet sektorit privat, i cili nuk mund të lulëzojë nëse ka korrupsion.

“Ne do ta luftojmë korrupsionin në mënyrë që bizneset në Kosovë të zhvillohen edhe më shumë dhe ta ndjejnë përkrahjen e shtetit.

Me luftën tonë kundër korrupsionit – gjërat do të bëhen edhe më të lehta për bizneset. Edhe në planin ekonomik për Kosovën që do të bëhet publik së shpejti, gjithçka fillon me luftën kundër korrupsionit”, shkruan Veseli në Facebook.


Loading...


2002-2019

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All