LVV ka arritur të prijë nda LDK-së me 26.08% ndërsa LDK 24.97%. Lideri i LVV tregoi se festa tashhmë mund të fillojë ne sheshin Skënderbe. Kurti theksoi se qeveria do formohet shumë shpejt dhe koalicionet lidhur me partitë tjera do bisedohen në vazhdim./Lajme.al" />

Flash Lajme

Më të lexuarat