Lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti ka ftiar partitë politike shqiptare në Maqedoninë e Veriut që bashkohen dhe të ndërtojnë ura bashkëpunimi e jo Kulla të vetmuara.
Ai ka thënë se në rajon ka rreth 200 parti shqiptare dhe se kjo nuk është një gjë e mirë.


Kurti për Alsat ka folur fjalë miradije për Profesorin Blerim Reka, ndërsa nuk ka shprehur përkrahje për ndonjë subjektë politik shqiptarë.
Për Ali Ahmetin ai ka thënë se e njeh para shumë kohe dhe se i njëjti ka preferuar të bashkupunoj me pushtetin në Kosovë.(INA)

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All