Protesta do të mbahet para ambasadës së Serbisë

Protesta do të mbahet para ambasadës së Serbisë

Komuniteti shqiptar në SHBA, në bë ashkëpunim me komunitetin kroat dhe boshnjak do të protesojnë para ambasadës së Serbisë në New York.

Protesta do të mbahet më 29 tetor duke filluar nga ora 11:00.

Protesta do të bëhet për të ngritur zërin kundër krimeve të luftës dhe në mbrojtje të mëse 70 mijë femrave të dhunuara nga ushtria serbe.

“Na thërret zëri i ndërgjegjes, i motrave dhe nenave tona, qe sot pas 20 viteve Serbia si shtet i kriminalëve, hesht krimet e bëra ndaj tyre.
Ejani se ne duam drejtësi për to, ejani ne demonstratë le ta kuptoj komuniteti ndërkombëtar dhe bota demokratike se ne nuk do heshtim.”, shkruhet krahas njoftimit./21Media

Flash Lajme

Më të lexuarat