Në letrën dërguar Zyrës së Asamblesë Parlamentare të OSBE-së në Kopenhagë, Meta shkruan: “Bernd Borchardt, i cili vuri në diskutim Dekretin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta për zgjedhjet vendore në Shqipëri të muajt qershor 2019 dhe që publikisht i tregoi gishtin qytetarëve shqiptarë, nuk është i mirëpritur në Institucionin e Presidentit të Republikës”.

/tch

Loading...

Flash Lajme

Më të lexuarat