Në këtë infografikë është paraqitur numri i deputetëve nga secila parti gjatë shtatë palë zgjedhjeve në Kosovë, përfshirë edhe ato të 6 tetorit.

“Infografika më e re e #KDI tregon ndryshimet e forcave politike dhe numrin e ulëseve të fituara në Kuvend, përgjatë shtatë palë zgjedhjeve parlamentare”, shkruan Kryeziu në një status në profilin e tij në Facebook.


Loading...


2002-2019

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All