Ramush Haradinaj
Presidenti Trump në letrat e tij dërguar Kosovës dhe Serbisë kërkoi shprehimisht njohjen e Kosovës nga Serbia. Edhe ne po kërkojmë të njejtën. Taksa të hiqet me njohje, dhe zgjidhet problemi.


Mos e bëj dorëzimin përpara njohjes nga Serbia, sepse do mbetesh duarthatë!

Flash Lajme

Më të lexuarat