Me 10 vota për dhe 2 abstenime u votua vendimi për të liruar nga tarifa 100% importin e lëndës së parë nga Serbia dhe Bosnje-Hercegovina

Me 10 vota për dhe 2 abstenime u votua vendimi për të liruar nga tarifa 100% importin e lëndës së parë nga Serbia dhe Bosnje-Hercegovina

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sonte njoftoi se nga ora 24:00 do të hapen gjashtë pikat kufitare mes Kosovës dhe Serbisë, 1, 31, 3, 4, 5 dhe 6, për importimin e lëndës së parë.

Kurti shtoi se deri më 1 prill Qeveria e Kosovës do të nxjerr një vendim tjetër për vënien e masave të reciprocitetit në vend të tarifës 100%.

Kryeministri Kurti sonte hoqi taksën ndaj lëndës së parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina.

“U votua me 10 vota për dhe 2 abstenime Vendimi për të liruar nga tarifa 100% importin e lëndës së parë nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina.”, shkroi kryeministri në facebook./21Media

Flash Lajme

Më të lexuarat