Atmosfera e akullt ka përfshirë takimin dhe kjo duket edhe në ato pak frame të shpërndarë nga Rama në faqen e tij të Facebook. Kreu i qeverisë shqiptare e ka takuar [...]" />

Flash Lajme

Më të lexuarat