Me këtë rast, ministri Reçica tha se më e pakta që mund të bëjnë në këtë ditë të veçantë për vajzat dhe gratë në Kosovë është që t’i vizitojë këto gra dhe t’iu dhurojë nga një lule.

Ai mes tjerash, bëri të ditur se gjitha kushtet për jetës në këtë shtëpi janë plotësuar nga Ministria që ai drejton, dhe se në të ardhmen përkujdesi ndaj tyre do të jetë më në nivel.

Ndërsa, drejtoresha e Shtëpisë së Pleqve, Raza Aliçkaj tha se ndihet falënderuese ndaj ministrit për plotësimin e kushteve dhe këtë vizitë që sadopak, siç thotë ajo i gëzoi gratë e moshuara.

Të kënaqura me këtë veprim të ministrit u panë dhe vet banorët e që jetojnë në këtë Shtëpi të Pleqve./KosovaPress/


Loading...


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All