Isak Shema fitues i Orës së Madhe Letrare – “Flakadani i Karadakut”

Në këtë aktivitet që ka pasur karakter garues, vendin e parë e zuri Prof.

Dr. Isak Shema me poezinë „Relikt“. Kurse vendin e dytë e morri Odise Plaku e Vjollca Dibra është shpërblyer me vendin e tretë. Në fillim të këtij aktiviteti në emër të Komunës së Vitisë, një fjalë rasti e ka mbajtur zv. kryetari i kësaj komune, Hasan Aliu. Gjatë këtij viti komisioni vlerësues ka qenë në këtë përbërje: Prof. Agim Vinca, Zymrije Salihu dhe Ismajl Baftjari. Ndërkaq mirënjohjet për pjesëmarrësit dhe çmimet janë ndarë nga Drejtori i DKRS-së, Milot Lala, Ramush Azemi, babai i dëshmorit „Nijazi Azemi“ Komandat Mjekra si dhe Qahil Sinani nga Komuna e Vitisë.

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhura

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All