I shoqëruar nga nëna e dëshmorit Bejtë Rexhepi dhe Naim Tiku, kryetari Lladrovci ka bërë homazhe pranë varrezave të tyre.

Me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorëve Bejtë Rexhepi, Naim Tiku, Hajzer Rexhepi dhe Fazli Qerkini, kryetari Lladrovci i shoqëruar nga bashkëpunëtorë, familjar të dëshmorëve dhe qytetarë kanë bërë homazhe në Kompleksin e Dëshmorëve në Marinë.


Homazhe me rastin e 20-vjetorit të rënies së dëshmorëve Kadri Karaqica, Avdi Karaqica dhe Xhevdet Karaqica, kryetari Lladrovci ka bërë edhe në varrezat e dëshmorëve në Gllanasellë i shoqëruar nga kryetari i LDK-së, Dega në Drenas, Bedri Nika, drejtor të drejtorive komunale dhe familjarë.

Loading...


Flash Lajme

Më të lexuarat