Jashari me këtë rast tha se dëshmorët dhe martirët do të kujtohen përgjithmonë.

Postimi i Jasharit në Facebook:

Me nderime të larta kemi bërë homazhe te lapidari për 16 martirët e Lagjes III të qytetit tonë, të cilët janë vrarë nga forcat paraushtarake e policore serbe, në luftën e Kosovës, 20 vite më parë.

Skenderaj dhe Kosova do t’i kujtojnë gjithmonë dëshmorët dhe martirët e kombit, të cilët sakrifikuan më të shtrenjtën e tyre – jetën, që ne të jetojnë të lirë e të pavarur.

Lavdi e përjetshme heronjve dhe martirëve të luftës çlirimtare të Kosovës!

Loading...


Flash Lajme

Më të lexuarat