Hidromorava: Nesër (e premte) nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshem

KRU Hidromorava, ka njoftuar redaksinë e Plus Televizion, se nesër (e premte) do të ndërpritet furnizimi me ujë të pijshem për qytetin e Vitisë dhe fshatrat Ramnishtë dhe Drobesh.

Arsyeja e ndërprerjes janë punimet në rrjetin kryesor që furnizon këto vendbanime./PlusTv/

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhura

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All