E mitura nga Kamenica raporton në polici burrin që i premtoi martesë me identitet të rrejshëm

Në Kamenicë viktima femër e mitur shqiptare ka raportuar në polici se përmes rrjetit social Instagram është njoftuar me një mashkull me të cilin kishin pasur disa komunikime edhe përmes telefonit.

Sipas viktimës, njofton Policia, ata kishin dalë disa herë në takime dhe dyshon se mashkulli në fjalë është prezantuar rrejshëm.

Nuk raportohet për të arrestuar.

Këtë rast policia po e trajton si veprën penale “Nxitja e akteve seksuale me premtim të rrejshëm për martesë”, transmeton Plus Tv.

  • WhatsApp
  • Tweet
  • Shtype
Loading...

Postime të lidhuraBallinë

Flash Lajme

Më të lexuarat