Ismet Beqiri nga LDK tha se Fehmi Agani ishte njeri i qetë, vizionar dhe bashkëpunëtor i ngushtë i ish- presidentit Rugova.

"Edhe sot pas 20 viteve përpos që dihet që e kanë vrarë kriminelët serbë nuk është zbardhur rasti dhe nuk janë vënë para drejtësisë gjithë ata që kanë marrë pjesë në këtë krim makabër.

Mungesa e tij vërehet kudo në institucione, në jetën akademike institucionale. Sepse mençuria e tij është një resurs i veçantë", tha ai.

E djali i Fehmi Aganit, Mentori, tha se shpreson që babai i tij te jetë shembull për gjithë kosovarët dhe gjeneratat e reja./KosovaPress/


Loading...


Flash Lajme

Më të lexuarat