Me këtë rast, Limaj tha se Luan Haradinaj ka qenë bërthama e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

"Kemi ardhur për të nderuar dhe për të respektuar luftën e lavdishme të UÇK-së, heronjve të kombit.

Luan Haradinaj ka qenë bërthama e UÇK-së, gjenerali i parë që ka motivuar me qindra e mijëra ushtarë të UÇK-së. Fatmirësisht nga ata pak gjeneral sa ka pasur Kosova në fillimet e saj janë sot me dhjetëra gjeneralë, të cilët kanë ndjekur rrugën e Luan Haradinajt", tha ai. /KosovaPress/

Loading...


Flash Lajme

Më të lexuarat