Shkencëtarët kanë zbuluar se si lloji i gjakut mund të luajë gjithashtu një rol në sëmundjen e rëndë që do të zhvillohet një person që infektohet me COVID-19. Gjithashtu, është përcaktuar se njerëzit me diabet dhe apnea (ndërprerje e shkurtër periodike e frymëmarrjes gjatë gjumit) janë një grup me një rrezik në rritje të shtrimit në spital.

Flash Lajme

Më të lexuarat