Informacioni vjen nga Izraeli atje ky virus nuk shkaktoi vdekje.

Receta është e thjeshtë

1. Limon

2. Bikarbonat

Përziejini dhe pijeni si çaj të nxehtë – çdo pasdite, veprimi i limonit me sode buke më të nxehtë – menjëherë shkatërron virusin – e eliminon plotësisht atë nga trupi.

1- Ilaçet antivirale e bllokojnë infeksionin nga koronavirusi?

JO – Nuk evidentohen raste të tilla.

2- Tachipirina (paracetamoli) kuron infeksionin nga koronavirus?

JO – Është shumë e vlefshme në rast temperature të lartë, por nuk e kuron infeksionin nga koronavirusi.

Flash Lajme

Më të lexuarat