Modelja e njohur shqiptare, Agnesa Vuthaj, vazhdon të jetë mjaft aktive dhe shumë e angazhuar në jetën e saj të përditshme.

Ajo në fillim të këtij viti u bë pjesë e një projekti të veçantë, “I’m Standing With You” apo në shqip “Unë jam me ty”, i cili ka për qëllim të përkrahë gratë dhe fëmijët në të gjithë botën.

Flash Lajme

Më të lexuarat