Kina ka ndaluar transmetimin e një seriali vizatimor pasi e vlerësoi atë si një ndikim të keq për fëmijët, për shkak të ngjyrave të flokëve të personazheve.

Hunan Television, një nga rrjetet më të mëdha mediatike shtetërore në vend, ndaloi shfaqjen e filmit vizatimor, pasi shikuesit e quajtën si një program me vlera të pahijshme, e kjo për shkak se personazhet i kishin flokët e lyera.

Këngëtari Kanye West mund t’i ketë “mprehur dhëmbët” shumë shpejt duke menduar se bashkëshortja e tij Kim Kardashian është tashmë një miliardere. Por revista prestigjioze Forbes ka mendim ndryshe. Revista e cila harton listat  njerëzve më të pasur sipas kategorive dhe në përgjithësi, pretendon se personaliteti i famshëm televiziv Kim Kardashian është ekzagjerues dhe nuk është miliardere.

Flash Lajme

Më të lexuarat