Koronavirusi duket se ka anuluar edhe dasmat. Por duket se ky çift në Indi e ka gjetur zgjidhjen, duke e bërë martesën e tyre online. Prindërit e çiftit dhe të ftuarit e tjerë, janë bërë bashkë me të ftuarit e tjerë për të shoqëruar çiftin virtualisht në ditën e tyre më të rëndësishme.

Flash Lajme

Më të lexuarat