Hitbërësi 28-vjeçar i “Shape Of You” ka kurorëzuar lidhjen pak para Krishtlindjes me mikeshën e fëmijërisë, në një ceremoni ku ishin prezent vetëm 40 familjarë dhe miq të ngushtë, sipas The Sun.

Flash Lajme

Më të lexuarat