Me siguri dhe ju mund të keni dëgjar kohët e fundit, spekulimet se Lady Gaga është shtatzënë.

Revistat e huaja kanë shkruar se kanë dëgjuar Lady Gagën mbrëmjen e çmimeve Oskar të thoshte se ishte shtazënë, por se nuk dëshironte të tregonte identitetin e të atit.

Është e vështirë që të gjesh dashurinë e vërtetë dhe që më vonë të përfundojë për fat të keq për çfarëdo arsye në ndarje. Për shumë veta tashmë kjo lloj ndjenje është kthyer në mit dhe të shumtë e kanë braktisur tempullin e martesës për të zgjedhur në shansin e dytë me partnerin tjetër thjesht bashkëjetesën.

Ka lënë Williamin në shtëpi për një natë Kate Middleton dhe është shfaqur e bukur dhe rrezëllitëse në galanë e National Portrait Gallery.
Së bashku me të edhe David dhe Victoria Beckham, të cilët kanë mbërritur në festë dorë për dore dhe një Kate Moss e cila ka tërhequr vëmendjen e veshur me një fustan të kuq.

Flash Lajme

Më të lexuarat