Lorella Cuccarini, një nga ikonat e televizionit italian, ka qenë e ftuar “Në Kurthin e Piter Pan”, ku ka rrëfyer jetën dhe karrierën e saj.

Lorella ka treguar një histori të dhimbshme personale.

Ajo është rritur vetëm nga e ëma e saj, pasi i ati e ka braktisur të vogël.

Pyetje: Unë kam një shoqe që prindërit e saj janë të ndarë. Ajo jeton vetëm me një prind. Pse duhet ata të jenë të mërzitur?

Lorella Cuccarini: Babai më la dhe iku nga shtëpia kur isha e vogël. Mamaja ka qenë edhe baba, i ka bërë dy figurat shkëlqyeshëm. Por gjëja më e rëndësishme është se mamaja nuk na e prezantoi babain si figura që nuk duhet admiruar. E ka mbrojtur babain. Edhe kur dashuria mbaron, duhet të duhemi dhe të respektohemi për të mirën e fëmijëve.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All