Duka dhe dukesha e Sussex, kanë ndarë një foto të paharrueshme të princeshë Dianës, në Instagram. Në nder të muajit të krenarisë, Harry dhe Meghan kanë vazhduar misionin e tyre, tashme traditë, në mbrojtjen e çështjeve delikate të shoqërisë.

“Këtë muaj ne mbështesim komunitetin LGBT+, të rinj e të moshuar, familjet dhe miqtë e tyre, që të reflektojnë mbi të kaluarën dhe të shpresojnë për një të ardhme më të merituar, më gjithëpërfshirëse. Është shumë e thjeshtë: dashuria është dashuri”, shkruan çifti mbretëror.

Në kolazhin e postuar gjendet dhe princeshë Diana, e cila ka suportuar këtë pjesë të shoqërisë, siç bën Meghan me Harryn aktualisht./E.B-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat