Meda dhe Lulja janë çifti më i popullarizuar dhe më i pëlqyer në estradë.

Ata çdo herë janë pjesë e shtypit rozë, sepse njihen si çifti më i lumtur dhe më i dashuruar deri më tani.

Cilësohen të jenë protagonistët kryësorë kudo, sepse zgjojnë kureshtje gjithmonë tek një pjesë e madhe e publikut.

Paraqitja e tyre çdo herë është vlerësuar, për shkak se gjithmonë kanë ditur si të vijnë dhe të prezantohen tek adhuruesit e tyre.Ndonëse na kanë ushqyer me fotografi të hijshme dhe të pranueshme, syri jonë gjithnjë ka skërkuar të vijnë ashtu.

Por, kjo gjë sikurse ndryshoi paksa kohët e fundit, dhe çifti në fjalë me shumë gjasë të ketë ndërruar “zakonin” e fotografive dhe të veshjeve.

E gjithë kjo u kuptua, pas një publikimi të fundit, ku të dy shiheshin në çaste intime dhe më të ekspozuar.

Çfarë të ketë ndikuar vallë që të vijnë kështu, apo edhe tek Meda ekziston thënia “Se mbas 40 viteve fillon të tranohesh ende më shumë”


Flash Lajme

Më të lexuarat