PARIS, FRANCE - MARCH 15: In this photo illustration, the social media application logo, Instagram is displayed on the screen of a computer on March 15, 2019 in Paris, France. Social media Facebook, Instagram, Messenger and WhatsApp have been affected by a global outage for nearly 24 hours on March 14, 2019 cutting virtual worlds to nearly 2.3 billion potential users.
Facebook has explained the causes of malfunctions that have disrupted its networks in recent days. This failure is due to the "server configuration change" that has caused cascading problems Facebook is excused for the inconvenience caused to users and companies that are dependent on Facebook, Instagram or WhatsApp to run their business.(Photo by Chesnot/Getty Images)

Hakerat po bëjnë namin duke vjedhur Instagramin e personazheve vip. Pas Venera Lumanit, Instagramin ia vodhën edhe këngëtares, Juliana Pasha.

  

Dhe së fundmi gazetares së njohur, Rudina Xhungës.

Nëse do të hyni në llogarinë e tyre, nuk do të shihni asnjë postim. Tashmë Instagrami i Venerës është i mbyllur dhe ajo nuk ndjek më asnjë njeri.

Juliana Pasha hapi adresë të re, deri sa të rimarrë të vjetrin, ndërsa gazetares, Rudina Xhunga nuk i del fare emri në Instagram.dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat