Ka ndërruar në moshën 94-vjeçare aktorja meksikane Beatriz Aguirre. Ende nuk është zbuluar shkaku i vdekjes së aktores, shkruan dritare.net

Beatriz njihet edhe në Shqipëri, me rolin si gjyshja e Majitës, te telenovela “Kujdes nga engjëlli”, me protagonistë William Levy dhe Mait Perroni.

Beatriz ka luajtur në shumë telenovela dhe filma meksikanë, mes tyre përmendim: “La familia Pérez”, “Un sueño de amor”, “La loca de la casa” y “La monja alférez”, “Teresa”, “Viviana”, “Colorina” y Bianca Vidal”,” Cuidado con el ángel”, “Ni contigo ni sin ti.” etj.dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat